Γραπτώς κατηγορήθηκαν και θα κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου, 30χρονος και 31χρονος, σε σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα για το κύπελλο Κύπρου, μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα, στο στάδιο «Άλφαμέγα».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αναγνωρίστηκε την Παρασκευή, από πλάνα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου. Κλήθηκε και παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Ο 31χρονος αναγνωρίστηκε μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η Αστυνομία, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των στοιχείων διαφόρων προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια. Αφού εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του, ο 31χρονος κλήθηκε επίσης και προσήλθε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου επίσης ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και θα κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί αριθμό προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα.