Στην καταχώρηση υποθέσεων για 48 συνολικά πρόσωπα θα προχωρήσει αύριο Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων σε σχέση με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τόσο στη Χλώρακα, όσον και στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, θα κατηγορηθούν 13 πρόσωπα σε σχέση με τα πρόσφατα επεισόδια στη Λεμεσό, ενώ άλλα έξι πρόσωπα έχουν ήδη κατηγορηθεί γραπτώς για κατοχή επιθετικών οργάνων κ.λπ.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, θα κατηγορηθούν άλλα 17 πρόσωπα σε σχέση με τα υπό διερεύνηση επεισόδια στη Χλώρακα. Εξάλλου, στο πλαίσιο διερευνήσεων των επεισοδίων, άλλα 11 πρόσωπα έχουν συλληφθεί, κατηγορηθεί ή αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς με το πέρας των εξετάσεων.

Επίσης, σε σχέση με οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αφορούσε πρόσωπο στη Λεμεσό, σε σχέση με υπόθεση ρητορικής μίσους απειλής χρήσης βίας, δημόσιας εξύβρισης κ.λπ. αυτό εντοπίστηκε, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.