Ένας 28χρονος φέρεται να παρέσυρε τουρίστα, επειδή του έκανε παρατήρηση γιατί παρενοχλούσε την κόρη του.

Υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις, επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη, παρενόχληση σε δημόσιο μέρος και οχληρία διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 28χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα 49χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι περίπου στις 17:00, ενώ βρίσκονταν στην Κύπρο για διακοπές, 28χρονος οδηγός πλησίασε την κόρη του με το όχημά του και της πρότεινε να την μεταφέρει σε χωριό όπου διαμένουν. Η κοπέλα αρνήθηκε, κάλεσε σε βοήθεια τον πατέρα της, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον οδηγό να μην ενοχλεί την κόρη του.

Ο 28χρονος οδηγός φέρεται να εκκίνησε το όχημά του με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 49χρονο σε απόσταση 700 μέτρων περίπου, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ακολούθως, ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα στον δεξιό αγκώνα, στο αριστερό και δεξιό γόνατο, καθώς και άλλα τραύματα.

Ο 28χρονος, μετά τον εντοπισμό του, μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για να του ληφθεί γραπτή κατάθεση, όμως διέκοψε την κατάθεσή του και εγκατέλειψε τον σταθμό αρνούμενος να συνεχίσει την κατάθεση. Κατόπιν τούτου, εναντίον του, στις 19:30 χθες, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.