Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 57χρονου, το όχημα του οποίου καταδιώχθηκε στον αυτοκινητόδρομο και εντός της πόλης της Λεμεσού, ενώ ανακόπηκε μετά από ρίψη πυροβολισμών στα ελαστικά. Ο ύποπτος επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη, ενώ εντοπίστηκε στο όχημα μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και μεγάλο χρηματικό ποσό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύποπτο όχημα εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή των ΒΒ Δεκέλειας, ωστόσο ο οδηγός του κατάφερε να διαφύγει της καταδίωξης και τότε ενημερώθηκαν περίπολα του ΟΠΕ Λεμεσού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αυτό κινείτο προς τη Λεμεσό.
 
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε τελικά παρά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας και έγινε προσπάθεια ανακοπής του, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε εντός της πόλης, παραβιάζοντας σήματα τροχαίας και οδηγώντας επικίνδυνα.
 
Ακολούθως, το όχημα εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο και πάλι, με κατεύθυνση τη Λευκωσία και η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι το ύψος του Αγίου Τύχωνα, οπόταν ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί στα ελαστικά του.
 
Εξερχόμενος του οχήματος, ο οδηγός του φέρεται να επιτέθηκε σε μέλη του ΟΠΕ, τα οποία τον συνέλαβαν, ενώ σε έλεγχο στο όχημα εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων που πιστεύεται ότι προέρχονται από τα κατεχόμενα.  Εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό περί τις 20,000 ευρώ.
 
Ο οδηγός οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ η υπόθεση διερευνάται σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων.