Μοτοσικλετιστές της ομάδας ¨Ζ¨ της Τροχαίας Λεμεσού, διενήργησαν από την 1η Σεπτεμβρίου, μέχρι σήμερα το πρωί, τροχονομικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, με έμφαση το παραλιακό μέτωπο της πόλης, κεντρικούς δρόμους, αλλά και σημεία όπου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις και οχληρία.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους κατασχέθηκαν 20 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, μία τετράτροχη μοτοσικλέτα και τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ έγιναν συνολικά 169 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Μεταξύ των καταγγελιών, περιλαμβάνονται 57 που αφορούν διακίνηση σκούτερ, σε κύριες οδικές αρτηρίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο των ελέγχων σημειώθηκε χθες γύρω στα μεσάνυκτα καταδίωξη από τον Ύψωνα μέχρι την είσοδο της Λευκωσίας για ανακοπή 10 μοτοσικλετιστών.

Ο Υπεύθυνος της ομάδας Ζ εντόπισε σε περιοχή στον Ύψωνα 10 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού εκ των οποίων μόνο η μια έφερε πινακίδες εγγραφής.

Μέλη της ομάδα Ζ, προσπάθησαν να ανακόψουν τους μοτοσικλετιστές, ωστόσο ακολούθησε καταδίωξη που κράτησε μέχρι και την είσοδο της Λευκωσίας, με τα μέλη της ομάδας να διακόπτουν την καταδίωξη ώστε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί λόγω του επικίνδυνου οδηγήματος από τους άγνωστους οδηγούς.