Εναλλακτική καρναβαλίστικη εκδήλωση, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό, οργανώνεται σήμερα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στις 2.30 μετά το μεσημέρι, ξεκινά η δεύτερη κατά σειρά αυτοκινητο-παρέλαση για το Καρναβάλι, με στολισμένα αυτοκίνητα και μεταμφιεσμένους επιβαίνοντες για τον γύρο της πόλης. Η αυτοκινητοπαρέλαση θα ξεκινήσει στις 2 και 30 μετά το μεσημέρι από τον χώρο Στάθμευσης στη Μακαρίου, δίπλα από Beauty line (απέναντι από το Costa Coffee).

Η αυτοκινητοπομπή θα κατευθυνθεί προς τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και θα επιστρέψει προς τη λεωφόρο με προορισμό τα φώτα Ομονοίας. Ακολούθως θα κατευθυνθεί προς τα φώτα του λιμανιού και από εκεί δεξιά προς το Ζακάκι και τον κυκλικό κόμβο του mall.

Έπειτα θα επιστρέψει προς Φραγκλίνου Ρούσβελτ (ΚΕΟ) και τον παραλιακό, με τελικό σταθμό τον τον Εναέριο.

Μιλώντας στο Κανάλι 6 η Μόνικα Πιερίδου, βασίλισσα του Καρναβαλιού, που είχε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, ανέφερε ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στολίσουν τα οχήματά τους, να φοράνε της μάσκα τους και σε καμία περίπτωση δεν βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους.

Το Κανάλι 6 θα συνοδεύει την αυτοκινητοπαρέλαση με καρναβαλίστικη μουσική.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των φετινών καρναβαλίστικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού, το άρμα με τον περσινό Βασιλιά «Λεμέσιο» θα περιφέρεται στην πόλη, σκορπώντας Καρναβαλίστικη διάθεση.