Περί τα μέσα Σεπτεμβρίου θα δοθεί τελικά στην κυκλοφορία το γεφύρι με τα 4 φανάρια επί της υπό ανακατασκευή οδού Γιλντίζ στο κέντρο της Λεμεσού, λόγω του απρόβλεπτου προβλήματος με οξειδώσεις που εντοπίσθηκε στην πορεία των έργων, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχε ο σταθμό μας από τον Δήμο Λεμεσού.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αρχής, βρέθηκαν οι λύσεις για τις οξειδώσεις και ξεκίνησε η στήριξη του γεφυριού.

Πριν το τέλος Ιουλίου θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Γιλντίζ από τον μικρό κυκλικό κόμβο της Μισιαούλη και Καβάζογλου στη σύνδεσή της με τη Φραγκλίνου Ρούσβελτ, μέχρι τα κτίρια της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε λεχθεί πως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου επρόκειτο να παραδοθεί το έργο, εφόσον δεν προκύπταν καθυστερήσεις.

Το έργο περιλαμβάνεται στο 2ο συμβόλαιο που υπογράφηκε για την ανακατασκευή της Μισιαούλη και Καβάζογλου, με κόστος 3,5 εκατομμύρια ευρώ, όταν αποχώρησε ο πρώτος εργολάβος λόγω των καθυστερήσεων και περιλαμβάνει υπογειοποίηση υπηρεσιών, καθώς και σύνδεση του πεζόδρομου και ποδηλατοδρόμου με το Γραμμικό πάρκο στην κοίτη του Γαρύλλη.

Στις 11 Οκτωβρίου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ολόκληρο το έργο της Μισιαούλη και Καβάζογλου.