Στη σύλληψη ενός υπόπτου, άντρα ηλικίας 28 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με την υπόθεση συνωμοσίας για φόνο και ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε στις 4 Ιανουαρίου, στα Λατσιά, με θύμα τον 61χρονο Δωρόθεο Δημητριάδη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση ακόμη έξι ύποπτα πρόσωπα ηλικίας 24, 25, 26, 27, 31 και 35 ετών.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.