Τεράστια είναι η ικανοποίηση για την χθεσινή ιστορική συνεδρίαση μεταξύ των Εκτελεστικών Συμβουλίων της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής με αφορμή τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως γύρω από τους τρόπους προβολής των αθλητών που θα λάβουν μέρος, καθώς και για την προβολή του νησιού μας στην Ιαπωνία. Τέθηκε, επίσης, εκ νέου το θέμα για τήρηση κοινής γραμμής όσον αφορά στον Κώδικα Χρηστής Διακυβέρνησης.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Χρυσοστόμου όσο και ο πρόεδρος της ΚΕΠΕ, Ανδρέας Καμαρλίγγου, οι οποίοι εξήραν την ανάγκη για κοινή ταύτιση απόψεων και χάραξη κοινής στρατηγικής όχι μόνο ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων αλλά γενικότερα για το καλό των Ομοσπονδίων και των αθλητών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν και οι Γενικοί Γραμματείς Ανδρέας Γεωργίου και Ανδρέας Ρούμπα της ΚΟΕ και ΚΕΠΕ αντίστοιχα. Παρευρέθηκαν σε αυτή την ιστορική συνεδρίαση οι: Γιώτης Ιωαννίδης (Αντιπρόεδρος), Αλέξανδρος Χριστοφόρου (Ταμίας) και τα μέλη του Ε. Σ: Οδυσσέας Πατσαλίδης, Δημήτρης Λεοντής, Παύλος Γεωργιάδης, Γιώργος Παπαγεωργίου από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και οι: Ευθύμιος Πολυδώρου (Αντιπρόεδρος), Νίκος Δημητρίου (Ταμίας) και τα μέλη του Ε. Σ: Ανδρέας Μουζουρίδης, Αντώνης Φούρναρης από την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και τα μέλη και των δύο Εκτελεστικών Συμβουλίων ΚΕΠΕ και ΚΟΕ, Ανδρέας θεοφυλάκτου και Κλέα Παπαέλληνα.