Εξαίρεση οι σημερινές εικόνες στο κέντρο εμβολιασμού Σπύρος Κυπριανού, αναφέρει ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, καλώντας τους πολίτες να προσέρχονται για τα ραντεβού τους στις καθορισμένες ώρες, ώστε να αποφευχθούν ξανά τέτοια στιγμιότυπα.

Σε μήνυμά του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αναφέρει συγκεκριμένα ότι «η οργάνωση και διεκπεραίωση της διαδικασίας εμβολιασμών είναι υποδειγματική σε όλα τα κέντρα. Oι σημερινές εικόνες από τη Λεμεσό αποτελούν εξαίρεση, που αμαυρώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται».

Η οργάνωση και διεκπεραίωση της διαδικασίας εμβολιασμών είναι υποδειγματική σε όλα τα κέντρα. Oι σημερινές εικόνες από…

Δημοσιεύτηκε από Constantinos Ioannou – Minister of Health στις Τρίτη, 4 Μαΐου 2021

 

Καταλήγοντας, διευκρινίζει ότι έχει ζητήσει από τους υπεύθυνους «να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα. Καλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα για αποφυγή ταλαιπωρίας».

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί σημειώνεται το αδιαχώρητο στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», με τους πολίτες να στριμώχνονται για να πάρουν θέση για εμβολιασμό. Φωνές διαμαρτυρίας πολιτών που αναμένουν για ώρες έξω στον ήλιο, με τους υπευθύνους να κάνουν έκκληση για υπομονή.