Η Netflix ανέστειλε τα γυρίσματα του βρετανικού βασιλικού δράματος «Το Στέμμα» την Παρασκευή μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η αναγνωρισμένη σειρά γυρίζει αυτήν τη στιγμή την έκτη σεζόν της, έχοντας καταγράψει τη ζωή βασίλισσας για πολλές δεκαετίες κατά τη διάρκεια των προηγούμενων σεζόν.

«Σε ένδειξη σεβασμού, τα γυρίσματα του ‘Στέμματος’ ανεστάλησαν σήμερα», δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Τα γυρίσματα θα διακοπούν επίσης την ημέρα της κηδείας της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας», ανέφερε.

Η σειρά που κέρδισε πολλά βραβεία Emmy ξεκίνησε στην πρώτη της σεζόν με τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947.

Η πέμπτη σεζόν πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και αναμένεται να εξιστορήσει τα γεγονότα της δεκαετίας του 1990 που αφορούν τη μοναρχία, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, με την Ιμέλντα Στόντον στον ρόλο της Βασίλισσας.

Η Netflix δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την έκτη σεζόν, αλλά αναμένεται να απεικονίσει πιο πρόσφατα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των επακόλουθων του θανάτου της Νταϊάνα και των επιπτώσεών του στη βασιλική οικογένεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ