Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού χθες και η μικρή Μαρία που στο πρόσφατο παρελθόν έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το βιντεάκι της στο οποίο απευθυνόμενη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο την «καραμπίνα», βρέθηκε στο Προεδρικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα avant-garde.com.cy, o Πρόεδρος Αναστασιάδης τήρησε την υπόσχεσή του και με την ευκαιρία της άρσης των περιοριστικών μέτρων και την ελεύθερη πλέον διακίνηση, προσκάλεσε και επίσημα τη μικρή Μαρία μαζί με τα ξαδέλφια της και τους γονείς της, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η πρόσκληση έγινε τηλεφωνικώς. Κάπως έτσι, η μικρούλα που πριν από περίπου δύο μήνες έκανε τον γύρο του κυπριακού και ελληνικού διαδικτύου , βρέθηκε χθες κοντά στον Πρόεδρο, ο οποίος τη δέχτηκε με εγκάρδιο τρόπο.

Μετά το πρώτο -και αναμενόμενο- κόμπιασμα, η Μαρία έδειξε να ενθουσιάζεται και αυτό οφειλόταν, όπως ανέφερε η μαμά της, στο γεγονός ότι όλοι τούς καλοδέχτηκαν και τους έκαναν να αισθανθούν άνετα και οικεία από την πρώτη στιγμή.

Η μαμά της Μαρίας, Μαρίνα Χρίστου, αν και στην αρχή δίσταζε να δημοσιοποιήσει την εμπειρία τους αυτή, αφού μετά από το πρώτο αυθόρμητο βιντεάκι που κυκλοφόρησε με την κορούλα της, δέχθηκε καταιγισμό σχολίων, κάποια γεμάτα αγάπη αλλά και αρκετά στενάχωρα όπως λέει στην avant-garde, αποφάσισε να το πράξει για να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τήρησε, όπως λέει η κ. Χρίστου, την υπόσχεσή του και δεν απογοήτευσε τη Μαρία.

Όπως είπε η κ. Χρίστου, «ο πρόεδρος ήταν λεβέντης. Άψογος στη συνάντησή μας και καταπληκτικός με τα μωρά. Είναι σημαντικό νομίζω να του το αναγνωρίσουμε αυτό».

πηγή: avant-garde.com.cy