Θιασώτης του σεξ και της πολυγαμίας, έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «Χιου Χέφνερ», ωστόσο η πορεία της ζωής που έχει επιλέξει δημιουργεί πολλές αντιδράσεις. Ο Βραζιλιάνος Άρθουρ Ούρσο έχει φτιάξει έναν δικό του κόσμο, δικούς του κανόνες που βασίζονται σε έξαλλες φαντασιώσεις. Αντλεί ηδονή από… την έπαυλη της ελεύθερης αγάπης που έχει φτιάξει, χώρος όπου πρωτοστατεί η σεξουαλική ελευθερία.

Η οικογένεια του Ούρσο κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι. Αποτελείται από εκείνον και τις οκτώ συζύγους του. Το νεαρό μοντέλο και σταρ του ιστοτόπου Only Fans πέρσι έγινε πρωτοσέλιδο όταν παντρεύτηκε με οκτώ γυναίκες, ταυτόχρονα, σε μια τελετή. Ο γάμος τους ωστόσο δεν έχει νομική υπόσταση καθώς στο Σάο Πάολο αλλά και σε όλη τη Βραζιλία η πολυγαμία είναι παράνομη.

  
Πώς πορεύεται όμως ο Άρθουρ στον έντονο έγγαμο βίο του; Προκειμένου να έχει ικανοποιημένες όλες τις συζύγους του έχει φτιάξει μέχρι και πρόγραμμα για το σεξ και περνάει ίσο χρόνο με κάθε μια. «Όλες απαιτούν την προσοχή, τη στοργή και το σεξ να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και δεν μπορώ να κάνω περισσότερα για τη μια απ’ ότι για την άλλη».

Το μόνο «παράπονο» που έχει ο Άρθρουρ από τις συζύγους του είναι οι υπέρογκοι λογαριασμοί που καλείται να πληρώσει για εκείνες όμως επιμένει ότι μπορεί να διαχειριστεί τα έξοδα της οικογένειάς του καθώς επιθυμεί να ζουν όλοι μέσα στην πολυτέλεια.

 
Ο Άρθουρ ξεκίνησε την κατασκευή της «έπαυλης της ελεύθερης αγάπης» σε ένα οικόπεδο 700 τετραγωνικών μέτρων, η οποία είναι εμπνευσμένη από την έπαυλη του Playboy.

Οι αντιδράσεις, όμως, έχουν φανεί. Υπάρχουν κάποιοι που κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι είναι από τον τρόπο ζωής του Άρθουρ. Ο λόγος φυσικά για τους γείτονες του οι οποίοι έσπευσαν να του κάνουν ξεκάθαρο πως δεν τον θέλουν αφού του άφησαν… μήνυμα στον μαντρότοιχο του σπιτιού του. «Δαιμονική οικογένεια, φύγε, δεν είστε ευπρόσδεκτοι» έγραφε το μήνυμα.

 
«Θα μάθω ποιος το έκανε αυτό και θα κάνω τις κατάλληλες ενέργειες. Δεν κάνω τίποτα κακό φτιάχνοντας ένα σπίτι για μένα και τις γυναίκες μου. Θέλουμε απλώς να ζήσουμε ειρηνικά! Θεωρούμε ότι κάθε μορφή αγάπης είναι δίκαιη» ανέφερε ο Άρθουρ.