Η αύξηση του αριθμού των ατόμων που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών έχει οδηγήσει σε αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων από τον Μάρτιο, τονίζει η Αστυνομική Διεύθυνση των ΒΒ στο Ακρωτήρι σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Πρσθέτει πως σε διάστημα τριών μηνών έως τον Ιούνιο, συνελήφθησαν συνολικά 51 άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ή και των δύο, στις πολυσύχναστες περιοχές του Ladies Mile και στο Τραχώνι.

Τον περασμένο μήνα, πρόστιμα έως και €600 επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο των ΒΒ στους παραβάτες.

Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος, Πανίκος Παναγή, τονίζει πως η αύξηση σε αυτού του είδους παραβάσεων πρέπει να σταματήσει προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των ατυχημάτων.

«Η Αστυνομία των ΒΒ, προτρέπει τους οδηγούς να σκέφτονται την ασφάλεια τους καθώς και την ασφάλεια των άλλων και να αποφεύγουν να καταναλώνουν αλκοόλ όταν θα καθίσουν στο τιμόνι» είπε ο κ Παναγή.

«Έχουμε δει ότι υπάρχει αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων σε όλο το νησί και πρέπει να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα απολαύσουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι με τις οικογένειες μας» κατέληξε.