Γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, παρασύρθηκε και σκοτώθηκε χθες βράδυ από αυτοκίνητο, ενώ περπατούσε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αεροδρομίου.

 Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα περπατούσε εντός του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, παρά την έξοδο Δρομολαξιάς, όταν γύρω στις 9 και 25 το βράδυ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης του θανατηφόρου δυστυχήματος, η Αστυνομία ζητά πληροφορίες ως προς την ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος.

Η άγνωστη γυναίκα περιγράφεται ως ηλικίας 60 περίπου ετών, με μαύρα μαλλιά και φορούσε μαύρο παντελόνι με άσπρα σχέδια, μπλούζα χρώματος άσπρου (με λουλούδια) και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804179 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.