Για άλλες εφτά ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης των δύο υπόπτων, ηλικίας 49 και 54 χρόνων, για το διπλό φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουνίου σε μπυραρία στον Ύψωνα.

Οι δικηγόροι των δύο υπόπτων δεν έφεραν ένταση για ανανέωση του διατάγματος κράτηση τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο είναι αντιμέτωποι με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης, με θύματα τον Μάριο Ονησιφόρου και τον Μιχάλη Μιχαήλ.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 33 καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα.

Οι δύο ύποπτοι ανακρινόμενοι εκ νέου αρνούνται να συνεργαστούν με τις ανακριτές Αρχές και δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες και εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα φονικά χτυπήματα με μαχαίρι στον 44χρονο Μάριο και τον 51χρονο Μιχαλάκη κατάφερε ο 49χρονος ύποπτος, ενώ ο 54χρονος φέρεται να κλώτσησε στο κεφάλι τον άτυχο Μιχαλάκη ενώ αυτός αιμορραγούσε από τον λαιμό, πεσμένος στο έδαφος. 

Από τις έρευνες και εξετάσεις της αστυνομίας, διαφαίνεται ότι ο 49χρονος πρώτα επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 44χρονο Μάριο.

Μετά από την πρώτη φονική συμπλοκή, στη σκηνή έφτασε ο 51χρονος Μιχαλάκης, ο οποίος επίσης δέχτηκε θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι από τον φερόμενο δράστη.