Για ακόμη οκτώ ημέρες ανανεώθηκε η κράτηση του 32χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη του διπλού φονικού με θύματα τις δύο γυναίκες 43 και 33 ετών.

Οι ανακριτές αφού ανέγνωσαν τα γεγονότα ζήτησαν από το δικαστήριο την ανανέωση της κράτησης του 32χρονου για άλλες οκτώ ημέρες, αναφέροντας ότι υπολείπεται ανακριτικό έργο και πως η σύλληψη του 30χρονου φερόμενου συνεργού του, έφερε νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Η διαδικασία διεξήχθη χωρίς την παρουσία των δημοσιογράφων λόγω και των μέτρων της πανδημίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης για να εντοπιστεί μαρτυρία που ενδεχομένως να προκύψει και για άλλα πρόσωπα, ή τουλάχιστον για να ξεκαθαρίσει το κίνητρο του 32χρονου, κάτι το οποίο δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.

Ο κ. Ανδρέου επισήμανε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται και ότι ενδεχομένως εντός της ημέρας να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις, αφού υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή το οποίο διερευνάται από τους ανακριτές και αναμένονται οι εξελίξεις της υπόθεσης ή και ακόμα και συλλήψεις άλλων προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι οι σοροί των δύο γυναικών εντοπίστηκαν θαμμένες σε αυλή εξοχικής κατοικίας στον Αμίαντο στις αρχές Δεκεμβρίου.