Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Κίκη Καζαμία από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Πέτρος Μιχαηλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, «συμπληρώνοντας το 3ο έτος της λειτουργίας του στην Κύπρο και έχοντας ήδη καταξιωθεί από την κοινωνία για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει, το German Oncology Center (GOC) προχώρησε σε αναδιάρθρωση και ενίσχυση της διοικητικής του δομής, εν όψει και της νέας φάσης πολύπλευρης ανάπτυξής του. Νέος πρόεδρος του ΔΣ του GOC εξελέγη ο επιχειρηματίας, κ. Πέτρος Μιχαηλίδης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών MPM Group εδώ και 35 χρόνια, ο οποίος θα βάλει και τη δική του σφραγίδα στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά για το Κέντρο. Ο κ. Μιχαηλίδης διαδέχεται τον κ. Κίκη Καζαμία, ο οποίος συμπλήρωσε την 3ετή θητεία του στη θέση αυτή».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «ο ιδρυτής και Ιατρικός Διευθυντής του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, Καθηγητής Νίκος Ζαμπόγλου, αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO)».