Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 38 ετών προχώρησε, βάσει δικαστικού εντάλματος, η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, με θύμα τον Αθανάσιο Κότσλη, 40 ετών από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 6.50 χθες το απόγευμα, ο 40χρονος, ο οποίος συγκατοικούσε με άλλο πρόσωπο, ανέβηκε στο διαμέρισμά όπου διαμένει στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συμβίας του, τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους.

Όπως αναφέρεται, ο 40χρονος, ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του κλειδιά του διαμερίσματος, χτύπησε την πόρτα, για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του.

Σημειώνεται ότι σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, περίοικοι της πολυκατοικίας, άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας τον 40χρονο.

Προστίθεται ότι ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία προχώρησε, βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη άντρα ηλικίας 38 ετών.