Επαναληπτική ιατροδικαστική εξέταση από ιδιώτη ιατροδικαστή του 31χρονου υπόπτου, που βρίσκεται υπό κράτηση σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα 28χρονη από την Ουκρανία, θα διενεργηθεί στις 4 το απόγευμα, ανέφερε σε δηλώσεις του στον Αντέννα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου Μιχάλης Νικολάου.

Όσον αφορά στο αίτημα που υπέβαλε για τη διενέργεια δεύτερης νεκροτομής στην παρουσία ιδιώτη ιατροδικαστή ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι αναμένοντα σχετικές οδηγίες από την Νομική Υπηρεσία. «Λόγω της σοβαρότητας του θέματος έχουμε θέσει το θέμα στη νομική υπηρεσία του και περιμένουμε οδηγίες κατά πόσον θα αποδεχθεί το αίτημα του υπόπτου ή όχι», επεσήμανε ο κ. Νικολάου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε ότι υπάρχουν ζητήματα σε σχέση με την υπόθεση, που δεν ήταν εξ αρχής ευκρινή, και τα οποία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

«Σίγουρα θα διερευνήσουμε όλα τα ενδεχόμενα», σημείωσε ο κ. Νικολάου, αναφέροντας ότι αναμένονται και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, οι οποίες ίσως δείξουν και τον χρόνο θανάτου του θύματος, προκειμένου να εξακριβωθεί κατά πόσον η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν μεταφέρθηκε στην Πέτρα του Ρωμιού.