Κροτάλισαν και πάλι τα αυτόματα.  Άγνωστοι έστησαν φονική ενέδρα εναντίον 28χρονου, έξω από την πατρική του κατοικία στο χωριό Ορμήδεια της επαρχίας Λάρνακας.  Από τις σφαίρες ο 28χρονος έπεσε νεκρός. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.   

Το θύμα της δολοφονίας, είχε δεχτεί πυρά κατά το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου του 2016. Η γκαγκστερική εκτέλεση διαπράχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.  Ο 28χρονος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών ενώ βρισκόταν έξω από το πατρικό του σπίτι.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ή οι δράστες διέφυγαν με μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μέλη της Αστυνομίας διενεργούν έρευνες και ανακρίσεις στη σκηνή.

Το θύμα είχε γίνει στόχος εγκληματικής ενέργειας το 2016 και συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα, καθώς είχε δεχθεί πυρά κατά το τετραπλό φονικό. Συγκεκριμένα, το θύμα, τότε βρισκόταν με τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, ενώ είχε καταθέσει και ενώπιον Κακουργιοδικείου σε σχέση με το τετραπλό φονικό.

Στο σημείο έσπευσε  ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας Δημήτρης Δημητρίου. Οι αρχές βλέπουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την δολοφονική ενέδρα.