Τσάντα που περιείχε συνολικά 1,807 εργοστασιακές κροτίδες εντόπισαν στις 4.10 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, που ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο σε περιοχή κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στη Λεμεσό με οδηγό 18χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Ο 18χρονος συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε σχολείο στην περιοχή Στροβόλου όπου ανέκοψαν όχημα με οδηγό 19χρονο κάτοικο Λευκωσίας και εντόπισαν στο χώρο αποσκευών του οχήματος του, 11 εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων, και 115 κροτίδες.

Στη Λάρνακα, μέλη των Ειδικών Καθηκόντων Πύλας, ανέκοψαν όχημα το οποίο κινείτο στη λεωφόρο Μακαρίου στην Πύλα και οδηγείτο από γυναίκα ηλικίας 42 ετών με συνεπιβάτη το 13χρονο παιδί της. Στο όχημα 40 κροτίδες και δύο πυροτεχνήματα.

Στην ίδια λεωφόρο ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 49χρονο, με συνεπιβάτη το 14χρονο παιδί του και εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν 80 κροτίδες και δύο πυροτεχνήματα.

Στην επαρχία Πάφου, μέλη της Αστυνομιας ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κινείτο πεζός κοντά σε εκκλησία από όπου προηγουμένως γινόταν χρήση κροτίδων. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 17 εργοστασιακές κροτίδες.