Σε δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times αναφέρεται ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, το Ιράν εξακολουθεί να κατέχει το 70% των αποθεμάτων βαλλιστικών πυραύλων και το 60% των εκτοξευτών πυραύλων, που είχε στη διάθεση του πριν από τον πόλεμο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής του Ιράν, Μοχάμεντ Γκαλιμπάφ, απήυθυνε τηλεοπτικό διάγγελμα, με κεντρικό μήνυμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απέτυχαν στους στόχους, τους αφού το Ιράν ελέγχει τα Στενά του Ορμούζ, ενώ διαμηνύει ότι απέχει ακόμη πολύ μια συμφωνία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών ετοιμάζεται για ρεσάλτο σε πετρελαιοφόρα που συνδέονται με το Ιράν, μετά την ολοκλήρωση σύσκεψης που συγκάλεσε ο Τράμπ στην Αίθουσα Διαχειρίσεως Εκτάκτων Καταστάσεων.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.