Μήνυμα ενότητας και έχοντας πλάι της τον ανθυποψήφιο της Δημήτρη Δημητρίου και τον τέως πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, έστειλε η Αννίτα Δημητρίου.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του ΔΗΣΥ που από την πρώτη στιγμή συστρατεύθηκε και έκανε πράξη την ενότητα. Είμαστε εδώ για όραμα για το αύριο και έτσι θα προχωρήσουμε. Η προσέλευση του κόσμου σήμερα ήταν μαζικότατη και αθρόα και δόθηκε το μήνυμα πως έτσι θα πορευθούμε και στη συνέχεια. Θέλουμε τα ιστορικά στελέχη, τα οργανωμένα σύνολα, την ηγεσία, τη νεολαία. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνο νικητής είναι ο ΔΗΣΥ. Προχωράμε για ενότητα και ισχυροποίηση της παράταξής μας” ανέφερε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχάρη τη νέα πρόεδρο  της παράταξης. Αυτούσια η δήλωση του.

Θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τις 20 και πλέον χιλιάδες των Συναγερμικών που σε μια άψογη διαδικασία σε μια ακόμη μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας, προσήλθαν στην κάλπη και ψήφισαν για τη νέα ηγεσία. Να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές και την Εφορευτική και όσους συνέλβαλαν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Να συγχαρώ τη νέα Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Να συγχαρώ τον Δημήτρη Δημητρίου για τον αγώνα που έχει διεξάγει. Και απόψε στέλνεται ένα μήνυμα: Βαθιές οι ρίζες αυτής της παράταξης. Για όσους νόμιζαν ότι μπόρεσαν να σπάσουν τη συνοχή και να παίξουν με τις κληριδικές αξίες. Εμείς ένα πράγμα θέλουμε να σου υποσχεθούμε. Δεν χρειάζεται ούτε τις συμβουλές μας, ούτε την καθοδήγηση μας, να θεωρείς δεδομένη τη στήριξη μας. Για το καλό του τόπου και της παράταξης.