Εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού σε αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας θα διεξαχθούν από αύριο Τρίτη 27 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων «σε τμήματα των αυτοκινητόδρομων της επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης του οδικού φωτισμού».

Συγκεκριμένη την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουνίου οι εργασίες θα διεξάγονται παρά τους κυκλικούς κόμβους Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας – Ξυλοτύμβου. Την Πέμπτη 29 Ιουνίου οι εργασίες θα διεξάγονται παρά τον κόμβο Δεκέλειας – Ορμήδειας και την Παρασκευή 30 του μήνα παρά τον κυκλικό κόμβο Δεκέλειας – Αυγόρου. ,

Επίσης τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Ιουλίου θα διεξάγονται εργασίες παρά τους κυκλικούς κόμβους Ξυλοφάγου, ενώ την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Ιουλίου θα γίνονται εργασίες παρά τους κυκλικούς κόμβους Λιοπετρίου – Φρενάρους.

Σημειώνεται ότι όλες οι εργασίες θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 08:00-16:00, ενώ κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους, θα κλείνει η αριστερή λωρίδα ή το έρεισμα του δρόμου σε μήκος 50 – 150 μέτρα ανάλογα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ