Ποινή φυλάκισης επτά χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, σε 21χρονο κάτοικο Λεμεσού, τον οποίο έκρινε ένοχο σε υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.   

Ο νεαρός είχε συλληφθεί στις 28 Νοεμβρίου 2020, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ κατά την οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους πέραν των 10 κιλών περίπου και ποσότητα κοκαΐνης βάρους μισού κιλού περίπου.

Συγκεκριμένα, στις 28 Νοεμβρίου, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, ανέκοψαν σε περιοχή της Λεμεσού για έλεγχο δύο οχήματα, τα οποία οδηγούσαν ο 21χρονος και ένας 34χρονος. Σε έρευνες που ακολούθησαν στα δύο οχήματα, ανευρέθηκε και κατασχέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο για αυτόφωρα αδικήματα.                                                                       

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του 21χρονου, κατά την οποία εντοπίστηκαν 10 κιλά και 669 γραμμάρια κάνναβης, 483 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και άλλα τεκμήρια.