Κατολίσθηση όγκων χώματος λόγω κακοκαιρίας σημειώθηκε γύρω στην  1.00 σήμερα το μεσημέρι, στο δρόμο Κακοπετριάς-Αμιάντου-Τροόδους, στο σημείο του δρόμου παρά την αερογέφυρα στο ύψος Κακοπετριάς, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η λωρίδα του δρόμου που οδηγεί προς Αμίαντο και Τρόοδος. Στο οδόστρωμα έπεσαν και πέτρες
Ανακοίνωση του Κλάδου Ενημέρωσης της Αστυνομίας αναφέρει ότι «την ίδια ώρα, ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες παραμένουν οι δρόμοι στα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους και ειδικότερα οι δρόμοι Τροόδους-Προδρόμου, Πλατρών-Τροόδους και Καρβουνά-Τροόδους».
Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι και οι δρόμοι Pinewood–Προδρόμου, Pinewood–Κακοπετριάς και Κακοπετριάς-Καρβουνά, στις ορεινές περιοχές της Μόρφου.
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων και των αστικών περιοχών, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, είναι πιθανόν να επηρεάζουν την κυκλοφορία.