Στην επιδότηση 300 ανεμιστήρων δαπέδου, με αυστηρή προτεραιότητα εγγραφής μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, προχωρεί ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, σε συνεργασία με την εταιρεία Staroil Κύπρου, στο πλαίσιο εξοικονόμησης ενέργειας και εξεύρεσης εναλλακτικών οικονομικότερων τρόπων κλιματισμού.

Ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει ότι η επιδότηση θα είναι 15 ευρώ για κάθε ανεμιστήρα, ανεξάρτητα από την τιμή αγοράς του και θα καταβληθεί εξ’ ολοκλήρου από την εταιρεία Staroil Κύπρου. Διευκρινίζεται ότι λαμβάνοντας υπόψη τις λιανικές τιμές που επικρατούν σήμερα στην κυπριακή αγορά, η επιδότηση θα κυμαίνεται από 15% μέχρι 75% της αξίας της αγοράς του ανεμιστήρα. Το σχέδιο θα τεθεί σε ισχύ από 11 Ιουλίου 2023.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι περισσότερες λεπτομέρειες και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, μπορεί το κοινό να βρει στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών https://www.katanalotis.cy/electric-fans/ και στην ιστοσελίδα της εταιρείας Staroil Κύπρου, καθώς και στα τηλέφωνα 22516112 και 22575004 ‘η 99499859, αντίστοιχα.

Πηγή: ΚΥΠΕ