*Φωτογραφία αρχείου

Σε κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι η Αστυνομία στη Λεμεσό μετά την κλήση της να μεταβεί στο Γυμνάσιο Λινόπετρας, όπου μικρή ομάδα εξωσχολικών, εισέβαλε με άγριες διαθέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, αιτία της κινητοποίησης των εξωσχολικών ήταν επεισόδιο που προηγήθηκε μέσα σε λεωφορείο με μαθητή του Γυμνασίου, με τον αδελφό ενός από τους εξωσχολικούς.

Μπαίνοντας στο σχολείο 4 εξωσχολικοί αλλοδαποί, ηλικίας 15-16 ετών, στην προσπάθεια να παρεμποδιστούν προκάλεσαν επεισόδιο. Στη σύρραξη που ακολούθησε, πήραν μέρος και μαθητές του παρακείμενου Λυκείου.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, από τη «μίνι σύρραξη» τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις μαθητές, τρεις εξωσχολικοί κι ένας καθηγητής. Όλοι τους φέρουν μώλωπες και αμυχές σε διάφορα σημαία του σώματός τους.

Μαρτυρίες γονέων που ενημερώθηκαν και έσπευσαν στο σχολείο για χρήση αιχμηρών αντικειμένων που μετέφεραν μαζί τους οι εξωσχολικοί, δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία. Έγιναν έρευνες και δεν εντόπισε οτιδήποτε, μας ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Στη σκηνή έφτασαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν δυο από τους εξωσχολικούς, τους οποίους οδήγησαν για ανάκριση στην ΑΔΕ Λεμεσού.