Το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ, μετά από πολλά χρόνια, ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό από το ερχόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, οι εξωτερικοί αθλητικοί χώροι του Φυτίδειου Αθλητικού Κέντρου ΓΣΟ επιδιορθώθηκαν, συντηρήθηκαν και επαναλειτουργούν, με νέες υποδομές για να ξαναμπεί στη ζωή της πόλης και των κατοίκων της, τόσο των πολιτών όσο και των φοιτητών.

Σε ξεχωριστές τους ανακοινώσεις, τόσο ο Δήμος Λεμεσού όσο και το ΤΕΠΑΚ, καλούν το κοινό να επισκεφθεί το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ το ερχόμενο Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ο χώρος θα φιλοξενεί δραστηριότητες του Αθλητικού Τμήματος του Πανεπιστημίου και θα προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας στους/στις φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου αλλά και στους πολίτες της Λεμεσού.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τουρνουά φούτσαλ 5 Χ 5 καθώς και τουρνουά καλαθόσφαιρας 3 Χ 3 και τουρνουά τένις.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει το Αθλητικό τμήμα του Τεχνολογικού  Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με το Αθλητικό γραφείο Δήμου Λεμεσού και τον ΚΟΑ (μέσα από προγράμματα ΑΓΟ).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης μουσική από DJ, σνακ και ποτά.