Σωρεία αντιδράσεων προκάλεσε η πραγματοποίηση συναυλίας στην παρουσία χιλιάδων θεατών στο Τσίρειο στάδιο, τη στιγμή που η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων επέβαλε μόνιμο περιορισμό χρήσης του 50% της χωρητικότητας στα άνω διαζώματα του, για λόγους ασφαλείας.

Ο πρόεδρος της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων, Γιώργος Καράς, ανέφερε στην ηλεκτρονική εφημερίδα REPORTER, πως πολιτικοί μηχανικοί, συνέστησαν για το Τσίρειο Στάδιο, να περιοριστούν τα καθίσματα στο 50% και γι’ αυτό αδειοδοτήθηκε με αυτό τον τρόπο. Πρόσθεσε πως ήταν στο χέρι των ιδιοκτητών «η πραγματοποίηση της συναυλίας και δεν έχει λόγο η αρχή αν πήραν ρίσκο και δεν έλαβαν υπόψη τις θέσεις των πολιτικών μηχανικών.

Ερωτηθείς εάν κατέρρεε μέρος της κερκίδας, ποιος θα έφερε ευθύνη, ο κ. Καράς, απάντησε πως θεωρεί ότι οι ιδιοκτήτες θα έφεραν την ευθύνη.

Ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, ανέφερε ότι δεν έχει την ευθύνη ο ΓΣΟ για τη συναυλία και ότι έδωσε στους διοργανωτές γραπτώς, τι πρέπει να τηρηθεί και τις λεπτομέρειες για το 50% χωρητικότητας στο άνω διάζωμα.

Ο κ. Τσολάκης υποστήριξε πως Τσίρειο δεν έχει κανένα πρόβλημα και πως πρέπει να δοθεί η άδεια και να αφήσουν τις ομάδες να αγωνίζονται».

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, δήλωσε πως «είναι ένα ζήτημα η ασφάλεια, είτε πρόκειται για φιλάθλους, είτε πρόκειται για μουσικόφιλους και πως δεν πρέπει να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών, για τη διαχείριση του Τσιρείου Σταδίου.