Σαρωτικές είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Άγγελου Περικλέους 31 ετών, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη  Πέμπτη. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε καμένο το πρωί της Παρασκευής στο πεδίο βολής Παλιομετόχου.  Η αστυνομία διερευνά μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες, η φωτιά στο αυτοκίνητο του Περικλέους τέθηκε κακόβουλα.  Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα έδωσε την φωτογραφία του 31χρονου Ελληνοκύπριου, σήμερα.

Πρόκειται για τον Άγγελο Περικλέους, κάτοικο Λεμεσού και σύμφωνα με την Αστυνομία περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και μούσι. Επίσης, φέρει τατουάζ στο δεξί χέρι, από το σημείο του ώμου μέχρι τον αγκώνα, καθώς και τατουάζ σε σχήμα κορώνας και μούσι, στον καρπό του αριστερού του χεριού.

saas

Στο μεταξύ μετά  από μαρτυρία , η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης 25χρονου, ο οποίος θεωρείται  πρόσωπο κλειδί στη μυστήρια αυτή υπόθεση. Ο νεαρός δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Πρόκειται για άτομο, γνωστό στις αρχές το οποίο φέρεται από την αστυνομία να έχει εμπλακεί σε σοβαρές υποθέσεις. Το άτομο αυτό βρίσκεται ελεύθερος με όρους αφού εκκρεμεί εις βάρος του υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου. 

Ο 25χρονος φέρεται να διατηρούσε στο παρελθόν φιλικές σχέσεις με τον εξαφανισθέντα, πληροφορίες των ανακριτών όμως κάνουν λόγο για φιλία η οποία έχει μετατραπεί σε έχθρα το τελευταίο διάστημα. Ο ύποπτος είναι και το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο ο 31 ετών άντρας φέρεται να είχε επαφή πριν την εξαφάνιση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο καμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν  μεταξύ άλλων καμένα ρούχα, φτυάρι και κασμάς, τα οποία παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.