*Φωτογραφία αρχείου

Εμπρησμός αυτοκινήτου στην περιοχή Αγ. Ιωάννη στη Λεμεσό σημειώθηκε γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Ο 34χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ανέφερε πως είδε δύο πρόσωπα να κατεβαίνουν από αυτοκίνητο, να περιλούζουν το όχημά του με εύφλεκτη ύλη, να θέτουν σ’ αυτό φωτιά και αμέσως να απομακρύνονται από τον χώρο. Η φωτιά σβήστηκε με επέμβαση του 34χρονου ιδιοκτήτη. Το όχημα έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Στη βάση της μαρτυρίας του η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Εμπρησμός σημειώθηκε στις 5 σήμερα το πρωί και σε διπλοκάμπινο αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία στην οδό Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα. Οι έρευνες της Αστυνομίας στη σκηνή συνεχίζονται.

Και κακόβουλη φωτιά στην ύπαιθρο

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 9.30 χθες βράδυ σε αγροτική περιοχή της Ασπρολιάς, της κοινότητας Κανναβιού στην Πάφο. Η φωτιά αντιμετωπίστηκε έγκαιρα, καίγοντας έκταση 2 περίπου εκταρίων με ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Σήμερα θα γίνουν έρευνες για τα αίτια πρόκλησής της, ενώ υπάρχει εύλογη υποψία πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, αφού εντοπίστηκαν τέσσερις εστίες, σε απόσταση μεταξύ τους.