Στο πιο κάτω βίντεο καταγράφεται η σύλληψη δύο κολυμβητών – περιπατητών χθες το μεσημέρι στον παραλιακό πεζόδρομο στη Λεμεσό, απέναντι από τον Δημόσιο Κήπο, προφανώς για παραβίαση των διαταγμάτων λοιμοκάθαρσης.

Παρακολουθήστε πώς γίνεται ο έλεγχος στη Λεμεσό και πώς στον Πρωταρά. Διαφορά από τη γη ως τον ουρανό.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια των ελέγχων για την τήρηση των διαταγμάτων για τον κορωνοϊό,  στη Λεμεσό έγιναν 37 καταγγελίες, ενώ στον Πρωταρά μόλις 4..

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:

Αστυνομικοί της ποδηλατικής βρίσκονταν για έλεγχο στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.
Μπροστά από τον Δημόσιο Κήπο, έκαναν ηλιοθεραπεία 3 άτομα και οι αστυνομικοί τούς ζήτησαν να αποχωρήσουν. Αντί αυτού, οι νεαροί μπήκαν στη θάλασσα, αρνούμενοι να αποχωρήσουν, αγνοώντας τις συστάσεις των αστυνομικών.

Φιλικό τους πρόσωπο, το οποίο διαθέτει περίπτερο στην παραλία, άρχισε να βιντεογραφεί τους αστυνομικούς, παρακωλύοντάς τους να κάνουν τη δουλειά τους.

Οι τρεις που ήταν στη θάλασσα κορόιδευαν και ασχημονούσαν εναντίον των αστυνομικών. Σε κάποια στιγμή αποφάσισαν να βγουν από τη θάλασσα και όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία τους για να τους εκδώσουν εξώδικο για παράβαση του περί λοιμοκαθάρσεως νόμου, τους έσπρωξαν και αντιστέκονταν.

Κλήθηκαν ενισχύσεις και χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη, υπό τις περιστάσεις, βία για να συλληφθούν.