Καμπάνια με σύνθημα: «Μην τον περιμένεις: Θα ‘ρθει με email», διεξάγει το ΣΑΛΑ προκειμένου να επιτύχει την επικαιροποίηση των στοιχείων όλων των πελατών του, αφού πλέον οι λογαριασμοί ανεπιστρεπτί, θα τους αποστέλλονται από το Συμβούλιο ηλεκτρονικά.

«Πλέον για το ΣΑΛΑ και τους πελάτες του ξεκινά μια καινούρια εποχή στην οποία στην οποία δεν θα αποστέλνονται λογαριασμοί με το ταχυδρομείο», ανήγγειλε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού, Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

Πρόσθεσε πως ως ένας σύγχρονος και περιβαλλοντικά και κοινωνικά ευαίσθητος οργανισμός, το ΣΑΛΑ δεν θα μπορούσε πάρα να προχωρήσει με ακόμη ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό και την αξιοποίηση της τεχνολογίας και του διαδικτύου, για βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και για προστασία του περιβάλλοντος.

Τόνισε πως η αποστολή λογαριασμών ταχυδρομικώς ανήκει πλέον για το ΣΑΛΑ στο παρελθόν και πως για να μπορούν οι πελάτες του να λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει να προβούν σε επικαιροποίηση των στοιχείων αποστολής των λογαριασμών τους, με μια πολύ εύκολη διαδικασία.

Ο Γενικός διευθυντής του ΣΑΛΑ, Γιάννης Τσουλόφτας, τόνισε πως δεν είναι εύκολη η διαδικασία μετάβασης στους ψηφιοποίηση των λογαριασμών, υπέδειξε ωστόσο ότι η διαδικασία αποστολής μέσω του ταχυδρομείου των 90 χιλιάδων λογαριασμών είναι πολύ κοστοβόρα και χρονοβόρα και πως το ΣΑΛΑ πρέπει να πείσει τους πελάτες του για τη χρησιμότητα της μετάβασης, προκειμένου να εξοικονομηθούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Υπέδειξε πως τα στοιχεία που πρέπει να δοθούν από τους πελάτες για τη διαδικασία ψηφιοποίησης, είναι ο αριθμός του κινητού και το email και ότι αυτή μπορεί να γίνει με 3 τρόπους.

Σκανάριασμα του κώδικα με έξυπνο κινητό, βάζοντας τον αριθμό λογαριασμού στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου ή συμπληρώνοντας το έντυπο στο πίσω μέρος της σχετικής επιστολής, που στάλθηκε στους πελάτες από το ΣΑΛΑ. Όσοι έχασαν την επιστολή μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 25881888, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Τόνισε πως προσωπικό του οργανισμού θα παρίσταται το επόμενο διάστημα σε εκδηλώσεις με πολύ κόσμο για να βοηθά το κοινό με τη διαδικασία και αυτή την Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκονται στο MY MALL της Λεμεσού.