Εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις της Ουκρανίας σήμερα, μία ημέρα αφότου η Ρωσία κατηγόρησε την Ουκρανία ότι πραγματοποίησε επίθεση με drone στο Κρεμλίνο, κάνοντας μάλιστα λόγο για απόπειρα δολοφονίας του Βλαντίμιρ Πούτιν. Πάντως το Κίεβο από την πλευρά του διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή.
Εκτός από το Κίεβο, υπάρχουν αναφορές για επιθέσεις επίσης στη Ζαπορίζια και στην Οδησσό στα νότια.
Οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιούνται την ημέρα που ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μεταβαίνει στην Ολλανδία για να μιλήσει στη Χάγη. Θα επισκεφθεί επίσης το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, το οποίο ερευνά φερόμενα ρωσικά εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία.

Επιθέσεις στην Χερσώνα

Το θάνατο εικοσι-ενός ανθρώπων και τον τραυματισμό σαραντα-οκτώ άλλων, προκάλεσαν οι επιθέσεις που εξαπέλυσε ο ρωσικός στρατός στη Χερσώνα, το τελευταίο 24ωρο.
Τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών, γνωστοποίησε με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Σημείωσε επίσης ότι οι ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν ζημιές σε σιδηροδρομικό σταθμό, καταστήματα, υπεραγορά και πρατήριο καυσίμων.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.