Στη σύλληψη 46χρονου κατοίκου Λεμεσού προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε την Πέμπτη σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών. Ο άντρας συνελήφθη, αφού εντοπίστηκε να οδηγεί σήμερα το μεσημέρι στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, γύρω στη 1 μ.μ. την Πέμπτη, άγνωστος άνδρας εισήλθε στο εν λόγω κατάστημα και, αφού συνομίλησε με υπάλληλο του καταστήματος, άρπαξε μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο του καταστήματος. Στην προσπάθεια του υπαλλήλου να αντιδράσει, ο άγνωστος πρόταξε εναντίον του πιστόλι και ακολούθως εγκατέλειψε το κατάστημα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου, ο οποίο εντοπίστηκε το μεσημέρι σήμερα, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, να οδηγεί το αυτοκίνητό του σε δρόμο της πόλης. Ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο, εντόπισαν και κατάσχεσαν μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, η οποία φέρεται να είναι αυτή που κλάπηκε από το κατάστημα και ένα ομοίωμα πιστολιού.

Εναντίον του 46χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σημειώνεται ότι το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ