Αρχίζει τη Δευτέρα 30 Αυγούστου η εβδομάδα ενημέρωσης των νεοεισερχόμενων προπτυχιακών φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) για θέματα σπουδών και φοίτησης, κοινωνικής στήριξης, φοιτητικής ζωής και ανάπτυξης, αθλητισμού, βιβλιοθήκης και υπηρεσιών πληροφορικής. Τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ αναφέρει ότι «σε συνέχεια της απόφασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων κατά τη διάρκεια του Φθινοπωρινού εξαμήνου 2021/2022, δικαίωμα φυσικής παρουσίας έχουν φοιτητές/ριες που διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για τη νόσο Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης από τη νόσο με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής θετικής διάγνωσης».

Για όσους φοιτητές δεν πληρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις και δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία στην ενημέρωση, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη, 31/8, στις 6:00 μ.μ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για όλους τους νεοεισερχόμενους μεταπτυχιακούς φοιτητές (επιπέδου Μάστερ και Διδακτορικού), θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση την Πέμπτη, 2/9, στις 6 μ.μ.

Επίσης, υπό το πρίσμα και της απόφασης της Συγκλήτου και ενόψει και της εβδομάδας ενημέρωσης, οι φοιτητές ενθαρρύνονται για μια ακόμη φορά να προχωρήσουν σε εμβολιασμό, αξιοποιώντας και το walk in εμβολιαστικό κέντρο που θα λειτουργήσει ξανά αύριο Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, στο κτίριο «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση η οποία είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://web.cut.ac.cy/limesurvey/index.php/912784?newtest=Y&lang=el

Οι εγγραφές σε μαθήματα για όλους τους νεοεισερχόμενους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές (επιπέδου Μάστερ και Διδακτορικού), θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, ώρα 9πμ μέχρι την Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021, ώρα 23:59.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας ενημέρωσης και όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cut.ac.cy/news/article/?contentId=452420