Εκκενώνεται από τις δυνάμεις της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας η κοινότητα Κορφή στη Λεμεσό με οδηγίες της Πυροσβεστικής, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Όπως ανακοίνωσε στο Twitter ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, πέραν της εκκένωσης της Κορφής, οι δυνάμεις πυρόσβεσης προχωρούν στην «εγκατάσταση προωθημένου κέντρου ελέγχου στην πυρκαγιά» την ίδια ώρα που προσωπικό και οχήματα της Πυροσβεστικής σπεύδουν προς κατάσβεση από τη Λάρνακα.

Επίσης «ανακαλείται προσωπικό από Λάρνακα, ΕΜΑΚ, Λεμεσό και Πάφο»

Εκκενώθηκαν σπίτια στην Παραμύθα

Όπως ανάφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η Αστυνομία και η Πολιτική Άμυνα εκκένωσαν οκτώ μεμονωμένες κατοικίες με συνολικά σαράντα άτομα, 25 ενήλικες και 15 παιδιά, τους οποίους οδηγούν προς την κοινότητα Απεσιά.

Επίσης, ο κ. Κεττής σημείωσε ότι η πυρκαγιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη, ενώ άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν την πυρόσβεση

Έκλεισε ο δρόμος λόγω πυρκαγιάς

Σύμφωνα αστυνομική ανακοίνωση, λόγω της πυρκαγιάς ο δρόμος  Αγίας Ειρήνης -Κορφής – Αγίου Μάμα – Τριμίκλινης, είναι κλείστος και από τις δύο κατευθύνσεις.

Image