Εδώ και ενάμιση χρόνο αναμένει απάντηση από τον Δήμο Λεμεσού για αίτηση που έχει υποβάλει για κατεδάφιση της επικίνδυνης πολυκατοικίας «Πιερής» στην Ομόνοια, δήλωσε στο Κανάλι 6 ο εκκαθαριστής Κώστας Φραντζής, ενώ ο Δημοτικός Μηχανικός απαντά πως ο εκκαθαριστής δεν ανταποκρίνεται σε γραπτές εκκλήσεις για προσκόμιση εγγράφων, ώστε να εκδοθεί άδεια.

Ο Κώστας Φραντζής ανέφερε πως κατέθεσε σχέδια για την κατεδάφιση, εξασφάλισε εργολάβο κι έχει στείλει μια τελευταία επιστολή στην τοπική αρχή, τονίζοντας τον κίνδυνο να  θρηνήσουμε θύματα λόγω του ότι το κτίριο είναι του 1986, ή σε περίπτωση σεισμού.

Ο εκκαθαριστής επισήμανε στην αρχή της δήλωσής του πως είχε ανεγερθεί από την εταιρεία Πιερής και η πολυκατοικία πλησίον του Αριέλ, όπου σημειώθηκε η μια εκ των δύο πρόσφατων καταρρεύσεων.

 

Δεν προσκομίζει τα απαραίτητα έγγραφα απαντά η Τοπική Αρχή

Ο Δημοτικός μηχανικός Αντώνης Χαραλάμπους μας ανέφερε πως ο εκκαθαριστής της πολυκατοικίας Πιερής δεν ανταποκρίνεται  στις γραπτές εκκλήσεις για προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων  για να εκδοθεί η άδεια κι επικαλέστηκε γι’ αυτό και τη μαρτυρία του δημάρχου Νίκου Νικολαΐδη.