Φωτογραφία αρχείου

Απεβίωσε λίγο πριν τις 10 χθες βράδυ, ο 78χρονος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, μετά τον τραυματισμό του από τον γεωργικό του ελκυστήρα την ώρα που καλλιεργούσε το χωράφι του, μεταξύ των κοινοτήτων Άρμου και Κονιών της Επαρχίας Πάφου.

Χθες βράδυ διενεργήθηκε χειρουργική επέμβαση στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Πάφου, έναν σχεδόν μήνα μετά την αναστολή λειτουργίας των κλινικών του κρατικού νοσηλευτηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 78χρονος, ενώ καλλιεργούσε με τον γεωργικό του ελκυστήρα το χωράφι του το απόγευμα της Τετάρτης, προσέκρουσε σε δέντρο ελιάς με αποτέλεσμα να πέσει από το τρακτέρ και να τραυματιστεί στα πόδια. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον δρα Ιωσήφ Μουτήρη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του τραυματία και της αδυναμίας μεταφοράς του στο ΓΝ Λεμεσού, αποφασίστηκε να χειρουργηθεί στο Νοσοκομείο Πάφου, το οποίο, ως γνωστόν, παραμένει κλειστό.

Για τη χειρουργική επέμβαση του 78χρονου στο χειρουργείο του ΓΝ Πάφου, ενημερώθηκε αρμοδίως ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ.

Την πολύωρη χειρουργική επέμβαση διενήργησαν οι επί καθήκοντι χειρουργός και ορθοπεδικός του Νοσοκομείου Πάφου, μαζί με ιδιώτη αγγειοχειρουργό (μέσω αγοράς υπηρεσιών).

Η κατάσταση της υγείας του 78χρονου χαρακτηριζόταν ως κρίσιμη μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, όταν και υπέκυψε στα τραύματά του.

ΚΥΠΕ