Δύο εργαζόμενοι στο Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου εντοπίστηκαν θετικοί στην Covid-19, μετά από οδηγίες που έδωσε ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, για διενέργεια ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid antigen test) σε όλους τους εργαζομένους του Γραφείου του, λόγω της επιστροφής τους από τις εορτές του Πάσχα.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου ενημερώνει τους δανειολήπτες – καταναλωτές και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ότι το Γραφείο αύριο Τρίτη, 03 Μαΐου του 2022, θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 10:30, για σκοπούς απολύμανσης και λήψης άλλων υγειονομικών μέτρων προστασίας.

Σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια του χρόνου, που το Γραφείο θα παραμείνει κλειστό, οι εργαζόμενοι θα ανταποκρίνονται σε όλες τις κλήσεις των δανειοληπτών – καταναλωτών, στα τηλέφωνα 22-848900 και 22-848919, όπως γίνεται μέχρι σήμερα, και θα εξυπηρετούν τους πολίτες τηλεφωνικώς. 

Εξυπακούεται ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Φορέα, κατά τη διάρκεια των ωρών που το Γραφείο θα παραμείνει κλειστό, θα εργάζονται κανονικά από την οικία τους με την μέθοδο της τηλεργασίας.

Επίσης, αναφέρει ότι οι δύο διαγνωσθέντες με κορωνοϊό θα εργάζονται, επίσης, με τη μέθοδο της τηλεργασίας, μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους, νοουμένου ότι δεν θα εκδηλώσουν σοβαρά συμπτώματα. 

Πηγή: ΚΥΠΕ