Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά στην κατεύθυνση προς Πάφο, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Δευτέρας. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Διευκρινίζει περαιτέρω ότι η τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε σε σημείο του αυτοκινητοδρόμου παρά την έξοδο προς Καντού, μεταξύ τριών αυτοκινήτων και αναφέρει ότι στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που με το κλείσιμο του δρόμου διοχετευόταν προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Πάφου, μέσω των εξόδων προς Κούρρη και Ερήμη.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση τέσσερα πρόσωπα, δύο γυναίκες και δύο άντρες, που επέβαιναν στα εμπλεκόμενα οχήματα, παραλήφθηκαν από πληρώματα ασθενοφόρων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τυγχάνουν ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχουν τραυματιστεί.

Συμπληρώνει ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται από την Αστυνομία και συγκεκριμένα από τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

Πηγή: ΚΥΠΕ