Απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας πρωτοβουλίας της Μισιαούλη και Καβάζογλου και Γιλντίζ, δίνει σήμερα ο Δήμος Λεμεσού, διαβεβαιώνοντας ότι γίνονται προσπάθειες να υπερκαλυφθούν οι όποιες καθυστερήσεις στο έργο ανάπλασης της οδού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος, το έργο προχωρεί με βάση τα χρονοδιαγράμματα όπως συμφωνήθηκαν με τον νέο εργολάβο και οι όποιες καθυστερήσεις έχουν σημειωθεί στις κατασκευαστικές εργασίες του νέου συμβολαίου οφείλονται κατά κύριο λόγο στα προβλήματα και στους περιορισμούς που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο Δήμος Λεμεσού θα κάνει όλες τις απαιτούμενες προσπάθειες και συνεννοήσεις με τον εργολάβο, ώστε να υπερκαλυφθούν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό οι καθυστερήσεις, και το έργο να ολοκληρωθεί όσο πιο κοντά στα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα», προσθέτει.

Τέλος, διαβεβαιώνει τους επηρεαζόμενους ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου παρακολουθούν πολύ στενά την εξέλιξη των έργων και βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία με την εργοληπτική εταιρεία.

ΚΥΠΕ