Φωτογραφία αρχείου

Μόνο με την ολοκλήρωση αντιπλημμυρικών έργων θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα στη Λεμεσό, που δημιουργούνται όποτε βρέχει.

Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου στην οποία αναφέρεται ότι αργά χθες βράδυ, συνεργεία του Δήμου Λεμεσού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή του Κάστρου.

Τα δημοτικά συνεργεία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έδρασαν άμεσα και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και παρείχαν την αναγκαία βοήθεια στις επηρεαζόμενες περιοχές.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού παραμένουν σε επιφυλακή καθώς αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, ενδεχομένως και επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Καλούνται ακόμα μια φορά οι πολίτες να παίρνουν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα (καθαρισμός σχαρών έξω από τα υποστατικά τους, αποφυγή εκτεθειμένων αντικειμένων στα πεζοδρόμια κλπ.).

Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι έχουν ήδη κατακυρωθεί οι προσφορές από το ΣΑΛΑ για τα αντιπλημμυρικά έργα για τη Λεμεσό και προωθείται η ταχεία υλοποίησή τους.