Νέα εποχή στην πυροπροστασία με 5 οχήματα άμεσης επέμβασης, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κουρίου Παντελής Γεωργίου!
Όπως αναφέρει ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση και ενεργοποίηση της εφαρμογής PyroGuard AI στις κινητές συσκευές του προσωπικού του Δήμου Κουρίου.
Η νέα αυτή δυνατότητα εφαρμόζεται στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος, προσφέροντας στον Δήμο άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, σε όλες τις ειδοποιήσεις ανίχνευσης καπνού και πυρκαγιάς
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Κουρίου, Παντελής Γεωργίου, στόχος είναι ο έγκαιρος εντοπισμός και η αντιμετώπιση των εστιών πυρκαγιάς στα αρχικά τους στάδια, προτού εξελιχθούν σε ανεξέλεγκτα μέτωπα που απειλούν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και το φυσικό περιβάλλον.
Η εφαρμογή ενεργοποιήθηκε στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος και παρέχει στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Δήμου άμεση πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, στις ειδοποιήσεις που παράγονται από το δίκτυο τεχνητής νοημοσύνης της PyroGuard AI.

