Αναπόφευκτα η πανδημία του κορωνοϊού θα επηρεάσει όλους τους Δήμους, ανέφερε στο Κανάλι 6 ο δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, επισημαίνοντας ότι θα υπάρξουν σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ταχύτητα και υπευθυνότητα από όλους.

Μιλώντας στον σταθμό μας, ο Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε ότι ο Δήμος Λεμεσού μελετά όλες τις πτυχές και παραμέτρους της κατάστασης που προκαλεί η πανδημία, καθώς και τον επηρεασμό της ρευστότητας του Δήμου.

Τόνισε ότι είναι αναμενόμενο και επιβαλλόμενο τα αναπτυξιακά έργα, ειδικά τα έργα μεγάλου προϋπολογισμού, μετά την κρίση να τεθούν υπό επανεξέταση. «Δεν θα πρέπει όμως, τα αναπτυξιακά έργα στις τοπικές κοινωνίες να είναι το μεγάλο θύμα αυτής της νέας κρίσης, ακόμα μια φορά», σημείωσε ο κ. Νικολαΐδης.

Φροντίδα αδέσποτων ζώων καθημερινά, από σήμερα ταΐστρες και ποτίστρες για τα περιστέρια στην Ακτή Ολυμπίων

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Λεμεσού, αναφέρθηκε και στη φροντίδα των περιστεριών που έχει αναλάβει ο Δήμος. «Είναι γεγονός ότι αυτή η πανδημία δεν πλήττει μόνο τους ανθρώπους, πλήττει και τα ζώα, πολλά από τα οποία στερήθηκαν τη φροντίδα των ανθρώπων που περιορίστηκαν λόγω της πανδημίας», είπε σχετικά, συμπληρώνοντας ότι ο Δήμος φροντίζει αυτή την περίοδο, σε καθημερινή βάση, τα αδέσποτα γατάκια της πόλης μας.

«Από σήμερα θα φροντίζουμε και τα περιστέρια της Ακτής Ολυμπίων», συνέχισε ο Νίκος Νικολαΐδης, σημειώνοντας ότι «το θέμα των περιστεριών μού το ανέφερε ο διευθυντής του Καναλιού, φίλος Μιχάλης Παπαευαγόρου και τον ευχαριστώ γι’ αυτό, μετά που ακροατές του σταθμού του μετάφεραν τη σχετική εισήγηση στην πρωινή εκπομπή του».

Σήμερα συνεργείο του Δήμου εγκατέστησε ταΐστρες και ποτίστρες για τα περιστέρια της Ακτής Ολυμπίων, ανέφερε καταληκτικά ο δήμαρχος Λεμεσού.

Άντια Λοΐζου