Διάταγμα 7ήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 27χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας, εντός κλοπιμαίου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Η Αστυνομία διερευνά εναντίον του 27χρονου έξι συνολικά κλοπές αυτοκινήτων που διαπράχθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ενώ βρίσκονταν σταθμευμένα σε περιοχές στη Λεμεσό και στην Πάφο.

Τον 27χρονο εντόπισαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα σε περιοχή στη Γερμασόγεια, να βρίσκεται εντός αυτοκινήτου που είχε κλαπεί χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή στην Παρεκκλησιά.

Εναντίον του 27χρονου είχε προηγουμένως εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για κλοπή του αυτοκινήτου, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Μονής, στην περιοχή του οποίου διαπράχθηκε η κλοπή.

Ο 27χρονος φέρεται να εμπλέκεται και στην κλοπή άλλων πέντε αυτοκινήτων, τρία από τα οποία κλάπηκαν στη Λεμεσό και δύο στην Πάφο.

Τα αυτοκίνητα που κλάπηκαν έχουν εντοπιστεί από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό και στην Πάφο.