Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με λεία διάφορα αντικείμενα , ρουχισμό, και κινητά τηλέφωνα, αξίας 17 περίπου χιλιάδων ευρώ, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 28 Ιουνίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 38χρονο ότι έγινε διάρρηξη στην κατοικία του, στην Έμπα, και κλάπηκε απ’ αυτήν μεγάλος αριθμός αντικειμένων, όπως ρουχισμός, γυναικεία αξεσουάρ, είδη υπόδησης, και κινητά τηλέφωνα.

Όπως ανέφερε στις ανακριτικές αρχές ο παραπονούμενος η συνολική αξία των κλαπέντων ανέρχεται στα 17 περίπου χιλιάδες ευρώ. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν την κατοικία, και διαπίστωσαν ότι η είσοδος επιτεύχθηκε από κλειστή αλλά ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα της κατοικίας. Επίσης συνέλεξαν διάφορα αντικείμενα με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η κατοικία δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ή σύστημα παρακολούθησης, ούτε ασφάλεια έναντι κλοπής. 

Ο 38χρονος στην κατάθεση του στο ΤΑΕ ανέφερε πως Ελληνοκύπρια που διαμένει στην περιοχή του παρέδωσε διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης , τα οποία αναγνώρισε ότι είναι αυτά που κλάπηκαν από την κατοικία του. Τα συνολικής αξίας παραδοθέντα αντικείμενα ανέρχονται στα11 χιλιάδες ευρώ.

Σε γραπτή κατάθεσή της, η Ελληνοκύπρια ηλικίας 40 ετών μετά τον εντοπισμό της ανακρίθηκε από το ΤΑΕ Πάφου και κατονόμασε δύο άλλα πρόσωπα, έναν 27χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου και έναν 33χρονο ομοεθνή του, ως τα πρόσωπα που διέπραξαν την διάρρηξη στην κατοικία του παραπονούμενου.  Κατόπιν τούτου, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και των δύο προσώπων, αναζητήθηκαν, δεν εντοπίστηκαν, και καταζητούνται. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.