Περιουσία ύψους άνω των 40.000 ευρώ απέσπασαν διαρρήκτες από έπαυλη στις θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια. Όπως καταγγέλθηκε από Βρετανό μόνιμο κάτοικο Πάφου, άγνωστοι εισήλθαν νωρίς χθες βράδυ στην κατοικία του, σε ώρες που απουσίαζε, και απέσπασαν δύο ρολόγια συνολικής αξίας 24 χιλιάδων ευρώ, διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Όπως διαπίστωσαν κατά τις εξετάσεις τους τα μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο μπαλκονόπορτα της έπαυλης.

Σύλληψη υπόπτου με εργαλεία διάρρηξης

Σε μια άλλη υπόθεση, υπό κράτηση τέθηκε 36χρονος για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπολο του ΤΑΕ Πάφου, ενώ περιπολούσε στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, στη 01:30 τα ξημερώματα εντόπισε ένα πρόσωπο που κινείτο ύποπτα. Όταν τα μέλη της δύναμις του ζήτησαν τα στοιχεία του, διαπιστώθηκε ότι αυτός είναι ηλικίας 36 ετών, μόνιμος κάτοικος Πάφου.

Σε έρευνα που έγινε στην αποσκευή που κρατούσε, διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή του είχε διαρρηκτικά εργαλεία. Ακολούθως συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας και τέθηκε υπό κράτηση.